Alina Gorghiu, președinte interimar al PNL Argeș: „E important să ajutăm acum și repede!”

de | 2.03.2022 14:49 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu, solicită Ministerului Finanțelor să flexibilizeze urgent prevederile referitoare la acordarea de sponsorizări și ajutoare sociale pentru cetățenii din Ucraina de către firmele din România.

Citește și: Premierul Ciucă: ”Peste 118 mii de ucraineni au intrat în România până acum”

„Am vorbit cu mulți oameni de afaceri zilele acestea și vor să ajute! Înțelegem cu toții criza umanitară și nevoia mare a ucrainenilor de a fi ajutați.  Rog Ministerul Finanțelor să flexibilizeze urgent prevederile referitoare la acordarea de sponsorizări și ajutoare sociale pentru cetățenii din Ucraina de către firmele din România (de exemplu, derogarea de la obligația de a încheia documente notarizate cu beneficiarii persoane fizice). De asemenea, solicit scutiri fiscale la impozitarea persoanelor din Ucraina care doresc să se angajeze în România (de exemplu, scutire de contribuție la pensii, întrucât oricum nu ar beneficia de pensii din România). Observațiile acestea, sunt convinsă, că au parvenit către toți. E important să ajutăm acum și repede!”, declară președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole