Web Analytics

PNL are nevoie de unitate pentru a putea asigura progres şi modernitate

de | 16.09.2021 13:26 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, transmite un mesaj puternic colegilor liberali la încheierea perioadei alocate prezentării în teritoriu a moțiunilor celor doi candidați la șefia partidului, Florin Cîțu și Ludovic Orban.
„S-a încheiat perioada pe care candidații la președinția PNL au avut-o la dispoziție pentru a-și prezenta moțiunile în organizațiile de la nivelul întregii țări. Membrii PNL au avut astfel ocazia să înțeleagă de ce varianta cu Florin Cîțu, prim-ministru și președinte al partidului, este cea câștigătoare. Nu doar pentru PNL, ci pentru toți românii.
Este singura strategie care asigură unificarea PNL și unificarea guvernării de dreapta în jurul PNL. Cu Florin Cîțu președinte PNL, lucrurile vor fi readuse la normalitate, liberalii vor fi la aceeași masă și toate supărările vor trece. Și să nu uităm că, înainte de a fi politician, Florin Cîțu este cel mai credibil om politic român pe subiectul economie, un capitol de interes major pentru perioada pe care o traversăm.

Citește și Alina Gorghiu, apel la responsabilitate şi decenţă

Nimeni nu spune că domnul Ludovic Orban nu a făcut nimic pentru partid, dar… deja este evident pentru toată lumea că manifestă o nostalgie specifică foștilor lideri politici: „Fără mine urmează dezastrul!”. Iar colegii domniei sale ajung să fie catalogați ca dușmani doar pentru că vor un alt viitor pentru PNL.
Nu aceasta este cheia care va aduce succesul guvernării și proiectului PNL 2024. Adversarul nostru a fost mereu și trebuie să rămână în continuare PSD. Și toți care încearcă să alimenteze orice scandal intern sau să alimenteze vreo criză politică să înțeleagă că este o bătălie cu rezultat sigur. Toți românii vor avea de pierdut.
PNL are nevoie de unitate pentru a putea asigura progres și modernitate. România are nevoie de un PNL unit pentru a se menține pe calea dezvoltării pe care deja s-a poziționat”, ne-a declarat în exclusivitate argeșeanca Alina Gorghiu.
Marian Staicu

Citește și Senatorul Alina Gorghiu: „Buna guvernare, prioritatea zero pentru PNL”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii