Web Analytics

PNL are nevoie de Florin Cîţu preşedinte!

de | 10.06.2021 14:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Alina Gorghiu, senator liberal și fost președinte al PNL, este convinsă că data de 25 septembrie va aduce o schimbare majoră la șefia partidului domniei sale.
„În 25 septembrie, PNL va avea un președinte nou. PNL, sub conducerea lui Ludovic Orban, a pierdut alegerile parlamentare. E nevoie de un suflu nou.
Partidele politice, societatea civilă, mediul de afaceri, toate categoriile socio-profesionale doresc schimbare pentru a rezolva provocările vremurilor actuale. Iar PNL nu face excepție. Există o aripă pentru care succesul partidului în următorii ani nu se poate realiza fără un leadership proaspăt, capabil să ofere soluții viabile României actuale. Doar o conducere cu capacitate de management de calitate, care să soluționeze cu rapiditate și curaj solicitările din piață și care să ofere rezultate de excepție poate asigura o guvernare sănătoasă de lungă durată, creștere economică și succesul proiectului reformist PNL 2024.

De aceea, consider că intrarea în cursa pentru președinția PNL a lui Florin Cîțu este una care sporește încrederea oamenilor în partid. A confirmat în ultimii ani că este persoana potrivită pentru această funcție.
Ca ministru de Finanțe, a insistat să aplice propria strategie, care se dovedește că a fost foarte bună. Datele INS sunt clare: în 2020, an de criză, veniturile totale medii lunare ale unei familii, în creștere cu 8,9% față de anul precedent.

În prezent, Florin Cîțu confirmă și ca premier. Susținând dezvoltarea bazată pe investiții și reforme și fără majorări de taxe și impozite, așa cum a promis, românii vor trăi mai bine.
Competiția de proiecte, de idei, care va avea loc pe 25 septembrie, poate avea succes garantat într-un singur mod: cu Florin Cîțu învingător.
Câștigătorii reali vor fi România, românii și liberalismul românesc”, transmite argeșeanca Alina Gorghiu.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu explică de ce îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii