Web Analytics

Nou! Platformă digitală pentru locurile de parcare din Pitești

de | 11.01.2019 12:22 | Actualitate

În Pitești există o platformă online care arată în timp real locurile de parcare disponibile, dar și pe cele închiriate. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sorin Apostoliceanu pe rețeaua de socializare Facebook. După ce a accesat platforma, primul pas este completarea adresei de domiciliu, pentru ca apoi să i se afișeze utilizatorului harta locurilor de parcare din zona sa. Solicitantul nu își poate rezerva un loc de parcare momentan. https://parcaripitesti.ro/

„La început de an bifăm o premieră cu care sperăm să facem un pas înainte către digitalizarea activității în Orașul nostru.
Platforma online www.parcaripitesti.ro vine în sprijinul cetățenilor pentru a putea vizualiza în timp real locurile de parcare de reședință, cât și modificările care se fac odată cu achitarea abonamentelor de către utilizatori.
În prezent nu se poate aplica online pentru închirierea unui loc de parcare direct prin intermediul aplicației, acest aspect fiind în perspectivă pentru implementare în viitorul apropiat. O variantă simplă și rapidă pe care vrem să o încurajăm, o variantă care ne oferă tuturor transparență și timp câștigat”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Va felicit pentru rezultat ! se pot vedea online locurile libere de parcare. Problema este ca unii locatari dupa ce nu au mai platit locul de parcare au lasat barierele pe loc si pretind ca locul este inca al lor. Acest site ne ajuta sa-i demascam ! Politia locala sa intervina si sa oblige sa scoata barierele. Amenda este de 2000 RON, nu-i asa domnilor de la Politia Locala ? In viitor speram sa ne rezervam locuri de parcare online !

  2. Primaria sa ia din mana presedintilor de asociatie puterea de a acorda sau nu locurile de parcare libere. Locurile sa fie date online, fara restrictia de a locui in blocurile vecine. Sunt locuri libere pe care presedintii de asociatie refuza sa le dea iar primaria nu incaseaza nici un ban !