Plaja Sunrise de la Budeasa se va deschide pe 31 iulie

de | 17.07.2013 20:44 | Actualitate

Vă informăm că data inaugurării complexului Sunrise Beach s-a amânat până la 31.07.2013, când va avea loc un eveniment de recepţie în prezenţa reprezentanţilor mass-media şi a oficialităţilor marcante ale judeţului.
Pe data de 03.08.2013 vom deschide porţile pentru publicul larg, în cadrul unui concert excepţional al trupei Vunk. Evenimetul va găzdui şi o prezentare de modă, manechinele vor purta costume de baie, creaţie Avangarde Boutique.
Precizez că întârzierea a survenit în urma condiţiilor meteo nefavorabile, iar data deschiderii am stabilit-o cu managerul trupei Vunk în funcţie de agenda lor foarte încărcată.
Avantajele noului complex de agrement Sunrise Beach:
– Vom da startul la distracţie dis de dimineaţă iar petrecerea va continua până la răsăritul soarelui;
– Iubitorii de divertisment vor plăti un preţ promoţional pe bilet în data de 3 august;
– O zi întreagă de distracţie garantată cu atracţiile complexului, relaxare pe marginea piscinei, petrecere animată cu DJ, concert live Vunk şi prezentare de modă;
– Concursuri cu premii şi surprize pe parcursul întregii zile.
Cel mai mare complex de agrement din Argeş, îşi deschide porţile pe 3 august cu un concert incendiar semnat Vunk şi bilete la un preţ special, pentru toţi iubitorii de distracţii.
Agrementul pe lac, băuturile fine şi mâncarea gustoasă vor convinge publicul să trăiască la maximum distracţia pură în prima zi a acestui sezon. Petrecerea va lua startul începând cu ora 17, cu un program special de DJ care va încinge atmosfera până când membrii renumitei trupe Vunk vor încânta audienţa cu hit-urile verii „Doi somnambuli” şi „Aşa, şi?”.
Decorul feeric va fi asigurat de jocurile de lumini şi focul de artificii.Pentru a  completa portofoliul fastuosului eveniment superbele manechine vor defila în cele mai sofisticate costume de baie, asigurate de celebrul atelier de creaţie Avangarde Boutique. C.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii