Web Analytics

Piteștiul – gazdă pentru al treilea an consecutiv pentru semimaratonul ce va avea loc în luna mai

de | 15.02.2022 14:02 | Actualitate, Sport

COMUNICAT DE PRESĂ. Ediția din 2021, în condiții de restricție, a adus la start 150 de participanți, fiind și primul concurs organizat la nivel mondial pe șosea din pandemie.

În acest an competitța face parte din calendarul Federației Române de Atletism și ne dorim să fie o ediție ce va aduce la start participanți din întreaga țară, amatori și profesioniști . În cadrul competiției vor fi trei probe: Semimaraton, Alternativo Cros și Cursa Populară.

Citește și: Televizoarele au fost eliminate din Programul Rabla pentru Electrocasnice. Care este motivul?

Startul va fi dat în Piața Primăriei la ora 09:00 pentru toate probele. Ca și anii precedenți, traseul va fi pe strada Victoriei – B-dul. I.C. Brătianu – Calea București, iar sosirea va fi în Piața Primăriei, unde toți participanții vor primi medalia de finisher. Fiecare participant la competiție va primi un kit de concurs ce va conține tricoul oficial al evenimentului, număr de concurs cu cronometrare electronică precum și produse din partea sponsorilor. Kit-urile de concurs vor putea fi ridicate sâmbătă dintr-o locație ce va fi anunțată ulterior tuturor participanților.

Citește și: SERVICE TOP AGRO SRL angajează!

Câștigătorii vor fi premiați pe categoriile de vârstă, dar și la general. Premiile la general pentru semimaraton vor fi în bani, iar la celelate 2 probe vor fi diplome și cupe. Înscrierile sunt deschise până pe data de 7 mai 2022 și se pot face accesand link-ul: https://pitestitriathlon.ro/pitesti-triathlon/inscrieri/

Evenimentul este organizat de @Pitesti Triathlon Team. Vă așteptăm la start cu multă voie bună, pe data de 15 mai 2022.

#alergaminpitesti

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *