Web Analytics
scris vineri, 05.05.2023

Piteștiul a primit înapoi „ceasul de la Trivale”. „E timpul să facem lucruri frumoase”

Așa cum v-am informat, vineri, 5 mai, în centrul Piteștiului a fost inaugurat noul „ceas de la Trivale”, realizat de Rotary Club. Ceasul cel vechi, dispărut cu mulți ani în urmă, era un reper, un simbol al piteștenilor, care-și dădeau întâlnire chiar în zona unde era amplasat, lângă Magazinul ”Trivale”.

Piteștiul a primit înapoi „ceasul de la Trivale”. „E timpul să facem lucruri frumoase”

Citește și: Ultima oră. „Ceasul de la Trivale” a revenit în centrul Piteştiului!

Este un ceas digital, care se calibrează singur, este conectat prin GPS; practic, nu e nevoie de intervenția omului. Timpul este cel mai important. Este singura constantă în viață, în sensul că el curge și nimeni nu-l poate opri. Așa că acest ceas va arăta timpul tuturor piteștenilor. E timpul pentru orice. E timpul să colaborăm, e timpul să ne înțelegem, e timpul să facem lucruri frumoase” – a spus Dragoș Andrei Nicolescu, președinte al Rotary Club Pitești, la evenimentul de inaugurare.

Eu sunt foarte încântat de colaborarea pe care o avem (cu Rotary Club – n.n.). Iată că este al doilea proiect în niciun an, adică în vreo opt luni, pe care-l fac cu dumnealor pe domeniul public, cu beneficii pentru toți piteștenii, după ce în septembrie au marcat un traseu cu inimi roșii – „Promenada inimilor” – într-o campanie pentru „Sănătate prin mișcare”, iată că acum Piteștiul primește înapoi „ceasul de la Trivale” grație Rotary Club. Iar satisfacția este dublă în primul rând pentru noi cei care suntem trecuți de prima tinerețe; ne-aducem aminte cu plăcere de întâlnirile de la „Ceas”, dar și pentru cei tineri, care n-au prins acele vremuri – acum pot cunoaște ceea ce a fost un simbol al Piteștiului. Mulțumesc Rotary Club și d-lui președinte Nicolescu!”, a spus, la rându-i, primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *