Web Analytics
scris joi, 04.05.2023

Ultima oră. „Ceasul de la Trivale” a revenit în centrul Piteştiului!

Cu ani în urmă – cei trecuţi de prima tinereţe poate îşi amintesc – mulţi piteşteni îşi dădeau întâlnire la „ceasul de la Trivale”. Chiar la Magazinul „Trivale” din centrul municipiului, pe un postament betonat, la o anumită înălţime, „trona” un ceas cu mai multe faţete, care nu indicau toate ora exactă. Se mai defectau, se mai reparau, dar… erau acolo.

Ultima oră. „Ceasul de la Trivale” a revenit în centrul Piteştiului!

Citeşte şi: Mesajul primarului către jucătorii de la FC Argeș: „Să joace cu totul altceva în meciul cu UTA”

Nu ştim exact când, cum şi de ce a dispărut acel ceas, care era un simbol al urbei. Bănuim doar că dispariţia lui are legătură cu schimbările de proprietari sau de chiriaşi ai respectivului complex-magazin, care a inclus şi supermarket, şi fast-food, şi aprozar, şi cafenele, şi cinema, şi săli de forţă şi… mai spuneţi dumneavoastră ce…

Cineva, însă, s-a gândit la valoarea unui astfel de simbol şi l-a readus în locul cuvenit. Un nou ceas a fost montat joi, 4 mai, nu în acelaşi loc, dar în aceaşi perimetru, în zona aşa-zisului Mall Trivale, iar vineri, 5 mai, la ora 9.30, va fi inaugurat! Vi-l prezentăm în premieră.

Ceasul se află lângă rondurile de flori, în apropierea chioşcurilor de ziare. La baza lui, pe o plăcuţă stau inscripţionate trei cuvinte: „Primăria Municipiului Piteşti”. Proiectul este realizat de Rotary Club. Bravo!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Teatru parizian la Pitești

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio continuă la Pitești. Astăzi, 1 Iunie, la Teatrul...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită