Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Pitești. Urmărit de polițiști, un tânăr drogat și-a abandonat mașina

Urmărire ca-n filme, în noaptea de 1 spre 2 noiembrie a.c., în Pitești. În jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției 3 au vrut să oprească o mașină pe strada Nicolae Dobrin. Însă șoferul a ignorat semnalul agenților și a mers mai departe. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Mașina a fost găsită abandonată și fără plăcuțele de înmatriculare pe un teren viran din zona Bănănăi. Ulterior, în zonă a fost găsit și conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Drăganu, care a fost condus la sediul poliției.

Pitești. Urmărit de polițiști, un tânăr drogat și-a abandonat mașina

Citește și Dialog emoţionant între o tânără traficată şi o jandarmeriţă: „Vă rog, scăpaţi-mă, mă prostituez…!”

„Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, însă, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a transmis poliția.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive, conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *