Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Piteşti. Tehnicile de prim ajutor au venit cu Skoda

Caravana ŠKODA a revenit în centrul Piteștiului. Şi duminică, 26 mai, lângă oferta de automobile, paramedicii SMURD au fost prezenţi în cortul instalat în zona pietonală dintre „Mobilux” şi Piaţa „Vasile Milea” pentru a-i învăța pe trecători și a exersa împreună modul în care pot salvate vieți.

Piteşti. Tehnicile de prim ajutor au venit cu Skoda

Citeşte şi: Medic toxicolog: Apar tot mai mulți copii drogaţi cu substanţe psihoactive după ce iau medicamente prescrise celor cu probleme psihiatrice sau obţinute de pe piaţa neagră

Colegii noștri sunt acolo până spre seară și vă așteaptă pentru a vă arăta modul de acordare a primului ajutor calificat” – au transmis cei de la ISU Argeş.

Paramedicii SMURD exersează, inclusiv între ei sau cu cetăţenii, metode de salvare, cum ar fi respiraţia „gură la gură” – procedeu de asistenţă de urgenţă, aplicabilă în aşteptarea ajutoarelor medicale în caz de stop respirator sau cardiocirculator – sau metoda „Heimlich„, folosită în caz de sufocare, atunci când o persoană nu poate respira, deoarece mâncarea îi blochează traheea.

În jurul paramedicilor, atât adulţii, cât şi copiii se arată interesaţi de prezentare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită