Web Analytics

Pitești. Tânăr căzut de la etajul trei

de | 6.08.2022 09:05 | Actualitate

Un tânăr de 27 de ani din Pitești a căzut de la etajul trei al unui bloc din cartierul Găvana. Potrivit informațiilor, barbatul se afla o petrecere. Acesta a fost preluat conștient de cadrele medicale și transportat la spital.

Ce transmit polițiștii:
“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind precipitarea de la înălțime a unei persoane în zona unui bloc de locuințe din municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Citește și: Vecinii explică de ce l-au filmat pe preotul Loghin urinând pe gardul comun

În dimineața zilei de 06 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, in jurul orei 07.00, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat de 27 de ani, ar fi cazut de la etajul trei al unui bloc de locuințe de pe strada Alunului, din cartierul Găvana.

La fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care a constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul a fost preluat, conștient, de către un echipaj medical și transportat la spital.

Din verificările preliminare, rezultă că bărbatul ar fi căzut, accidental, de la etajul trei al unui bloc, unde se afla la o petrecere.

Polițiștii efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *