Web Analytics
scris joi, 08.12.2022

Pitești: S-a sustras de la prelevarea de mostre biologice și a fost reținut de polițiști

În ziua de 7 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și au reținut un bărbat de 40 de ani, din Pitești.

Pitești: S-a sustras de la prelevarea de mostre biologice și a fost reținut de polițiști

Reamintim faptul că, în după-amiaza zilei de 4 decembrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care se afla în patrulare pe strada Plopilor, a observat un autoturism ce se deplasa haotic și care a lovit un autoturism parcat, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului autoturismului.

Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea către b-dul Nicolae Bălcescu, ulterior pe strada Gârlei, unde a lovit un alt autoturism, ce se afla în mers, fără a provoca victime. Cu toate acestea, bărbatul nu a oprit, fiind blocat de polițiști, după câteva sute de metri.

Citește și Nou! Parcare subterană, cu 500 de locuri, la Piața Prundu. Proiect pentru Pitești Arena

Întrucât bărbatul era agitat, a fost încătușat și condus la sediul poliției, pentru audieri. Conducătorul auto, de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 7 decembrie a.c., după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...