Web Analytics

Nou! Parcare subterană, cu 500 de locuri, la Piața Prundu. Proiect pentru Pitești Arena

de | 8.12.2022 15:29 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Printre lucrurile perfectibile, ce pot fi îmbunătățite, la Sala Polivalentă a Piteștiului se numără locurile de parcare. Toată lumea e de acord că acestea ar trebui suplimentate, mai ales că o astfel de sală – cu o capacitate de 4.100 de locuri pe scaune și 1.000 de locuri în picioare – va găzdui competiții sportive de anvergură națională și internațională, dată fiind și apropierea de București.

Citește și: Primărița Olguța Vasilescu, la Pitești: „În urmă cu câțiva ani, ne uitam cu invidie la stadionul dumneavoastră de atletism”

Primarul Cristian Gentea a declarat și azi, 8 decembrie, în cadrul primei conferințe de presă organizate la Pitești Arena, că, într-adevăr, este nevoie de mai multe lcocuri de parcare în apropierea acestei impunătoare săli a sporturilor. „Am luat în calcul. Avem gata un proiect referitor la o parcare subterană de 500 de locuri, cu spațiu verde deasupra, la Piața Prundu” – a anunțat edilul-șef al Piteștiului.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bravo gentea! Și vestiarele să le faceți în Trivale, iar WC-urile în Găvana. De ce nu le-ați gândit mă caraghioșilor de la început? Aveți banii piteștenilor pe mâna voastră și îi îngropați unde vreți voi, jegurilor!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *