Web Analytics

Pitești. Reținut de polițiști după ce a furat banii din aparatele de cafea

de | 7.07.2021 12:21 | Actualitate

În ziua de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările în mai multe cauze penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din București.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie –  mai a.c., cel în cauză ar fi sustras cutiile de colectare a monedelor și bancnotelor din mai multe aparate de cafea, de pe raza localităților Pitești și Bascov.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITESTE SI Crimă în Argeș! O femeie a fost găsită moartă în propria locuință

De asemenea, în noaptea de 24 mai a.c., cel în cauză, împreună cu un alt bărbat, de 24 de ani, din Ploiești, ar fi sustras cutiile de colectare a monedelor și bancnotelor dintr-un aparat de cafea de pe raza localității Bascov. Cei doi au fost prinși în flagrant de polițiști, dar au reușit să se sustragă, abandonând bunurile sustrase.

După administrarea probatoriului, în ziua de 01 iulie a.c., bărbatul de 24 de ani, din Ploiești, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii