Web Analytics

Crimă în Argeș! O femeie a fost găsită moartă în propria locuință

de | 7.07.2021 11:02 | Actualitate

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a anunțat faptul că o femeie din Poienarii de Argeș a fost găsită decedată în propria locuinta, cu urme de violență iar la această oră sunt efectuate cercetări.

„La data de 07 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 64 de ani, din Poienari de Argeș,  a fost găsită decedată, cu urme de violență, în locuința sa.

CITESTE SI Curtea de Argeș. Bărbat decedat după ce a căzut în fântână

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, respectiv, soțul femeii, de 68 de ani, a încercat să se sustragă, dar a fost depistat de polițiști.

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub modalitatea omorului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Poate mai face un pic de reclama judetului nostru si dupa ea poate mai vin si altii de talia ei.
    Trebuie sa viziteze si Pitesti, ca „are ce vedea”,pt. ca este pe harta turistica cu pacanele,covrigarii,farmacii si sedii de telefonie.Sau poate aurolacii de la Fortuna care injura si se bat in mijlocul orasului de se aude pana la teatru, ziua in amiaza mare.