Pitești: Prima trecere în cadrul acțiunii de dezinsecție

de | 3.06.2022 17:27 | Actualitate, Politica si Administratie

În noaptea de joi, 2 iunie, spre vineri, 3 iunie, de la ora 22:00 până la ora 05:00, au fost executate servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc). Acțiunea va continua și peste două săptămâni, urmând a fi efectuate mai multe treceri.

Citește și Cristina Neagu, pentru a şaptea oară în All-star Team-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

În acest scop, sunt utilizate trei tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 metri, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor. Stropirile sunt efectuate de Serviciul Public de Exploatarea Patrimoniului Municipiului Pitești și de Salpitflor Green, fiind folosită substanța CYPERTOX FORTE.

Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.