Cristina Neagu, pentru a şaptea oară în All-star Team-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

de | 3.06.2022 13:44 | Actualitate, Sport

Cristina Neagu, inter stânga la CSM Bucureşti, a fost inclusă în All-star Team-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, în urma voturilor exprimate de fani, informează eurohandball.com. Neagu face pare din All-star Team pentru a şaptea oară, ea fiind inclusă şi în perioadele 2015-2018 şi 2020-2021.

Citește și: În iunie, mountain bike la superlativ, cu Topoloveni Summer Tour

Cristina Neagu a postat un mesaj de mulţumire pe pagina sa de Facebook. “Este întotdeauna o mândrie să-ţi fie recunoscută munca! Este pentru a 7-a oară când sunt aleasă în echipa ideală a Ligii Campionilor! Mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi mulţumesc mai ales celor care sunt alături de mine necondiţionat!”

Citește și: Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Aportul meu financiar va fi mult mai mare, cam de 4-5 ori mai mult decât au dat ceilalţi sponsori la un loc anul acesta”

În echipa ideală a sezonului 2021/2022 de Liga Campionilor se mai află Laura Glauser (Györi Audi ETO KC), Sanna Solberg-Isaksen (Team Esbjerg), Stine Oftedal (Györi Audi ETO KC), Nora Mørk (Vipers Kristiansand), Angela Malestein (FTC-Rail Cargo Hungaria), Linn Blohm (Györi Audi ETO KC), Kari Brattset Dale (Györi Audi ETO KC) şi Pauletta Foppa (Brest Bretagne Handball).

Antrenorul sezonului a fost ales pentru a cincea oară Ambros Martin (Györi Audi ETO KC), după ce a mai fost ales şi în perioada 2015-2018.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.