Web Analytics

Pitești. Percheziții la o familie care vindea droguri de mare risc

de | 3.02.2022 11:42 | Actualitate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în județul Argeș, la locuința unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în Piteşti, pentru destructurarea unei grupări, de tip familial, specializate în traficul de droguri de risc, respectiv cannabis, precum și în efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Citește și:ATENȚIE! O nouă metodă de înșelătorie – Găini împrumutate pentru a fi duse la expoziție

Din cercetări a reieșit că, din anul 2018 și până în prezent, trei bărbați (tată și fii), cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, ar fi comercializat, în municipiile Pitești și Constanța, diverse cantități de droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 15 grame de cannabis, 5 grindere, 2 țigări confecționate artizanal, 4 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, 1 aparat de porționat, 2 telefoane mobile și 2 cartele telefonice.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

În urma audierilor, 3 bărbați au fost reținuți.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor argeşeni.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *