Web Analytics

ATENȚIE! O nouă metodă de înșelătorie – Găini împrumutate pentru a fi duse la expoziție

de | 3.02.2022 08:59 | Actualitate

O nouă metodă de înșelăciune a fost descoperită în județul Prahova. Doi bărbați din Ploiești au păcălit o femeie din localitatea Cosminele să le dea două găini din gospodărie, sub pretextul de a le duce la o expoziție.

Cei doi bărbați, de 48 și de 32 de ani, s-au dat drept cetățeni turci și au convins o femeie să le dea două găini, susținând că le vor duce la o expoziție, după care păsările vor fi înapoiate.

Citește și: Planul european de combatere a cancerului: prevenire, depistare timpurie, tratament și îngrijire

Au fost prinși repede, cu găinile pe bancheta din spate a mașinii, scrie ziarul Incomod. Drept garanție, au lăsat un inel, despre care au spus că e de aur. Alți săteni, mai neîncrezători, au pus mâna pe telefon și au sunat la poliție. Cei doi bărbați au fost prinși în trafic, cu păsările pe bancheta din spate a mașinii.

“La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Orașului Plopeni au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că pe raza comunei Cosminele se află două persoane, care pretind că sunt cetățeni turci, având un comportament suspect. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, iar pe DJ 218 au depistat în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani din municipiul Ploiești dar și un pasager în vârstă de 32 de ani.“

Citește și: O argeșeancă a fost votată în conducerea Senatului

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *