Web Analytics

Pitești: Nu au respectat măsura carantinării și au fost amendați

de | 22.09.2021 18:21 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 20 de acţiuni punctuale (dintre care 18 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri).

 

În cadrul activităților au fost verificate 1.518 persoane, precum și 113 mijloace de transport în comun. Totodată, au fost verificate 94 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

 

Citește și Identificați de polițiști după ce au furat fier vechi dintr-o gospodărie din Recea 

 

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 24 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.500 de lei, după cum urmează:

-21 de sancţiuni, în valoare de 500 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

– trei sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

 

În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat, pe raza municipiului Pitești, doi bărbați, de 21 de ani, din Sălătrucu și de 41 de ani, din Costinești, precum și o femeie, de 22 de ani, din Rociu, care nu au respectat măsura izolării/carantinării la o adresă aleasă. Ca urmare a celor constatate, persoanele au fost sancționate contravențional, cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, fiecare, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii