Web Analytics

Identificați de polițiști după ce au furat fier vechi dintr-o gospodărie din Recea

de | 22.09.2021 17:39 | Actualitate

În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către un bărbat din localitatea Recea, cu privire la faptul că, în jurul orei 13.30, mai multe persoane ar fi pătruns în gospodăria sa, de unde au sustras mai multe bunuri și ar fi fugit cu un autoturism.

 

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au identificat autoturismul în cauză, pe raza localității Popești. În autoturism se aflau doi bărbați, de 24 de ani, din Horezu, județul Vâlcea, respectiv 22 de ani, din Merișani, bănuiți de săvârșirea faptei.

 

Citește și Hotărâre CJSU. Spitalul Mioveni deschide secția ATI COVID, cu 17 paturi disponibile

 

De asemenea, polițiștii au identificat, pe raza localității Buzoești, o a treia persoană, un minor de 16 ani, care ar fi participat la săvârșirea faptei. Din cercetări s-a stabilit că, în cursul zilei de 21 septembrie a.c., cei trei ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri (fier vechi), din gospodăria unui bărbat din localitatea Recea, pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare deșeuri feroase, din localitatea Căteasca.

 

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 2.200 de lei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii