Web Analytics
scris duminică, 21.04.2024

Pitești. Invitație în Ștrand, la o plimbare cu barca plină cu lalele

Nu numai în Parcul „Lunca Argeșului” e „nebunie” și în a treia zi a Simfoniei Lalelelor – acolo unde publicul admiră florile și aranjamentele florale etalate pe alei și la pavilionul expozițional și unde au loc tot felul de activități recreative.

Pitești. Invitație în Ștrand, la o plimbare cu barca plină cu lalele

Citește și: Concert extraordinar în Lunca Argeşului. „Peste 20.000 am fost împreună!”

E deosebit de frumos și în Parcul Ștrand al Piteștiului, aflat în apropiere, tot pe malul drept al râului Argeș, acolo unde angajații Salpitflor Green, în fața cărora ne scoatem pălăria, au făcut ca totul să arate bine și le-au pregătit surprize vizitatorilor.

În acest context, Primăria Pitești a transmis pe Facebook o invitație: „Bucurați-vă de o plimbare cu barca plină cu lalele!

Vă reamintim că închirierea bărcilor în Parcul Ștrand se poate face vineri, între orele 11-20, respectiv sâmbătă și duminică, între orele 10-20, iar prețul unui bilet fiind de 20 lei/oră.

Închirierea hidrobicicletelor se poate face în aceleași zile, după programul mai sus menționat, iar o plimbare cu hidrobicicleta costă 15 lei/30 minute, respectiv 30 lei/oră.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...