Web Analytics

Concert extraordinar în Lunca Argeşului. „Peste 20.000 am fost împreună!”

de | 21.04.2024 10:02 | Actualitate, Cultură, Home

Sâmbătă, 20 aprilie, în cea de-a doua zi a Simfoniei Lalelelor, Parcul ,,Lunca Argeșului” a fost principala atracţie a Piteștiului pentru mii de participanți la festival. Vizitatorii au putut admira florile, atelierele de creație și design floral oferite în pavilionul expozițional și s-au bucurat de spectacolele oferite de copii și tineri pe scena în aer liber.

Citeşte şi: Caravana Shakespeare vine luni la Pitești. Intrare liberă

Seara a adus și momentul cel mai așteptat: concertul extraordinar susținut de Irina Rimes și formația Zdob și Zdub, care au creat un adevărat spectacol prin hiturile interpretate.

Atmosfera a devenit din ce în ce mai entuziastă pe măsură ce muzica a răsunat în parc, iar reacția publicului a fost contagioasă, mii de oameni – adolescenți, tineri, dar și părinți cu cei mici alături – au dansat, au cântat împreună și au aplaudat frenetic la fiecare piesă.

Excepțională seară în Lunca Argeșului! Piteștiul este cu adevărat în “simfonie” – energie, bucurie și cel mai frumos spirit comunitar! Peste 20.000 am fost împreună ieri seară la sărbătoarea noastră! Simfonia Lalelelor 47!” – a scris pe Facebook primarul Cristian Gentea.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si ciorile unde mai dorm? Le-ati distrus habitatul.
    Numai acolo nu vă duceati sa faceti spectacole.
    Huoooo….

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *