Web Analytics
scris miercuri, 10.04.2024

Pitești. Gimnastica acrobatică, în concurs național la Sala Sporturilor

Primăria Pitești, prin Centrul Cultural și Federația Română de Gimnastică (FRG), organizează, sâmbătă, 13 aprilie, între orele 10-16, la Sala Sporturilor din Pitești, Concursul Național de Gimnastică Acrobatică și Gym for All – „Cupa Pitești”, ediția a VII-a.

Pitești. Gimnastica acrobatică, în concurs național la Sala Sporturilor

Citește și: Campionatul Național de Baschet, Turneul Final U14, Feminin, are loc la Sala Sporturilor Pitești

Acest concurs face parte din calendarul competițional al FRG pe anul 2024. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Potrivit unui comunicat de presă al municipalității, concursul, coordonat de antrenoarea Nicoleta Andrei, arbitru internațional de gimnastică și membru în comitetul tehnic al federației de resort, va cuprinde probe la gimnastică acrobatică și gym for all, discipline nou înființate în România, sub patronajul Federației Internaționale de Gimanstică (FIG).

În competiție s-au înscris peste 200 de sportivi de la cluburi de profil din țară afiliate la Federația Română de Gimnastică. Juriul va fi format din arbitri federali, foști campioni de gimnastică, printre care se numără Dora Vulcan, Andreea Petcu, Valentin Badea, Radu Cojocaru – se mai arată în comunicatul Primăriei Pitești..

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *