Web Analytics

Pitești. Doi polițiști loviți de un bărbat care își agresa soția!

de | 16.12.2022 11:07 | Actualitate, Home

Un bărbat din Piteşti, care îşi agresase soţia, i-a lovit pe poliţiştii sosiţi la faţa locului în urma unui apel la 112. Incidentul a avut loc joi seara, pe 15 decembrie, într-un bloc din cartierul Găvana, în urma unui conflict izbucnit în familie.

Citește și: Ca-n filme! Rechizitoriul cu răfuiala din benzinărie pentru care e acuzat manelistul Dani Mocanu

Femeia agresată de soţul său, în locuinţă, a cerut ajutor, la 112, spunând că este ameninţată cu moartea şi că agresorul ar avea asupra sa un cuţit. „La faţa locului au intervenit cu operativitate poliţiştii de ordine publică (…), prima patrulă găsind uşa imobilului deschisă, iar din interior femeia în cauză, de 38 de ani, solicita ajutorul, relatând aceleaşi aspecte sesizate anterior”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș

Conform aceleiaşi surse, prima patrulă, alcătuită dintr-un agent şi o agentă, a solicitat sprijin şi a pătruns în imobilul care avea uşa deschisă, însă bărbatul nu s-a supus solicitărilor oamenilor legii. „În continuare, poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbatul în cauză, care s-a opus şi l-a lovit pe poliţist. În acelaşi timp, a sosit a doua patrulă, iar bărbatul în cauză a continuat să se opună, lovind şi un poliţist din a doua patrulă înainte de a fi imobilizat”, a precizat IPJ Argeş.

În fine,uspectul a fost condus la audieri, fiind sesizat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. De notat și că agresorul şi cei doi poliţişti loviţi au fost consultaţi medical, după cum menţionează IPJ Argeş.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *