Web Analytics

Pitești: Doi bărbaţi – încătușați pentru trafic de minori şi vânzare de droguri

de | 4.08.2022 09:40 | Actualitate, Home

Doi bărbaţi au fost reţinuţi, miercuri, de DIICOT Piteşti într-un dosar de trafic de minori şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive – informează AGERPRES.

Citește și: Fațadele unor clădiri din Pitești, pericole pentru trecători!


Conform DIICOT, unul dintre inculpaţi a recrutat o minoră în vederea exploatării prin obligarea la practicarea prostituţiei în Argeş, acesta postând anunţuri online în vederea atragerii de potenţiali clienţi. De asemenea, din 2021 şi până în prezent, cei doi inculpaţi le-au vândut substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive consumatorilor din municipiul Piteşti, spun anchetatorii.
În acest dosar au fost efectuate două percheziţii domiciliare în Piteşti, fiind descoperite 500 de grame de canabis şi 50 de grame de substanţă pulverulentă, ce urmează a fi expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente utilizate la porţionarea şi consumul drogurilor, sumele de 4.800 de lei, 350 de euro şi 60 de lire sterline, precum şi înscrisuri cu valoare probatorie, mai precizează DIICOT, citată de AGERPRES.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *