Web Analytics

Fațadele unor clădiri din Pitești, pericole pentru trecători!

de | 3.08.2022 16:16 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Reprezentanți ai Primăriei și Poliției Locale Pitești s-au convins, mergând prin oraș, de o realitate pe care presa a semnalat-o în repetate rânduri. Și anume că multe blocuri de locuințe și alte clădiri au fațadele deteriorate, cu mare risc de prăbușire peste trecători. Una dintre aceste clădiri cu probleme este, de exemplu, Hotelul fantomă ”Muntenia”, din centru, cu fațada dinspre Strada Mare în pericol să se desprindă.

Citește și: Ce soluții a găsit Primăria Pitești pentru elevii celor două colegii care vor fi reabilitate în perioada următoare


”În perioada următoare, vom transmite notificări către asociațiile de proprietari pentru remedierea în termen cât mai scurt a situațiilor semnalate, pentru efectuarea expertizelor tehnice și luarea unor măsuri de urgență! Subliniez faptul că responsabilitatea producerii unor evenimente neplăcute, prin desprinderea elementelor de fațadă, aparține exclusiv asociațiilor de proprietari” – spune primarul Cristian Gentea într-un mesaj online.


Iar cineva comentează postarea: ”Eu tot nu înțeleg, dacă fiecare locatar plătește un impozit anual la primărie, de ce oare primăria refuză sau nu-și asumă repararea fațadei? Mai ales că este în centru, mai ales că trebuie să arate bine clădirile din zona zero!”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole