Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

Pitești. Când începe transportul metropolitan spre Moșoaia? „Mingea e la ei”

Joi, 14 martie, la ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești, la discuțiile privind aprobarea unui studiu de fezabilitate pentru „achiziții de mijloace de transport public autobuze electrice” – infrastructură de încărcare a autobuzelor electrice (strada Petrochimiștilor, capăt de linie Arpechim – consilierul PNL Răzvan Șerbănoiu a avut o intervenție.

Pitești. Când începe transportul metropolitan spre Moșoaia? „Mingea e la ei”

Citește și: 72 de cupluri piteștene, premiate pentru fidelitate

Mă tot întreabă lumea când se va începe pe Moșoaia… Se începe pe 1 aprilie sau nu? Aveți informații clare în acest sens?” – s-a adresat acesta primarului Cristian Gentea, în legătură cu transportul public metropolitan.

Trebuie să fie domnul Rotaru sau domnul Popescu în sală… Sigur începe luni (18 martie – n.n.) pe Ștefănești al cincilea traseu, iar pe Moșoaia și Căteasca, probabil, pe data de 1…” – a spus primarul Cristian Gentea, acesta fiind completat de Cristian Popescu, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.

Pentru Moșoaia avem mâine AGA, de la ora 11” – a spus Cristian Popescu, adăugând că „mingea e la ei” și că, în funcție de un aviz de la „Drumuri”, cei din comună vor putea amenaja punctele de îmbarcare/debarcare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *