Web Analytics
scris joi, 14.03.2024

72 de cupluri piteștene, premiate pentru fidelitate

Joi, 14 martie, la sediul Filarmonicii Pitești a avut loc o nouă ceremonie de premiere a seniorilor piteșteni care au împlinit peste o jumătate de secol de căsătorie.

72 de cupluri piteștene, premiate pentru fidelitate

Șapte cupluri cu peste 60 de ani de viață împreună și 65 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au trăit cu emoție și bucurie acest eveniment.

Citelte și: Fenomen bizar! Strada Sticlelor, locul unde deșeurile industriale sunt înghițite de pământ

Primăria Pitești, prin edilul-șef Cristian Gentea, a oferit fiecărui cuplu un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, alături de o diplomă aniversară și un buchet de flori, în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare, „contribuind, prin toată experiența lor de viață și de muncă, la dezvoltarea acestui oraș” – după cum a transmis municipalitatea.

Primăria mai informează că pentru obținerea unei astfel de diplome și a premiului respectiv, cuplurile care au domiciliul în Pitești trebuie să depună, după data împlinirii celor 50 sau 60 de ani de căsătorie, o cerere-tip, însoțită de copii ale documentelor de identitate și a certificatului de căsătorie, la Primăria Pitești.

Formularul de cerere-tip poate fi descărcat accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/compartimentul-relaii….

Conform sursei citate, documentele pot fi transmise on-line, la una dintre adresele de e-mail ale instituției: administratiepublica@primariapitesti.ro / primaria@primariapitesti.ro, sau pot fi depuse la sediul temporar al Primăriei Pitești (fostul Centru de Calcul de pe b-dul Republicii), la Centrul de Informații pentru Cetățeni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *