Web Analytics
scris vineri, 08.09.2023

Pitești. Biletele și abonamentele la Filarmonică, la vânzare din 11 septembrie

Filarmonica Pitești pune în vânzare, luni, 11 septembrie, de la ora 8, la sediul din Calea București nr. 2, abonamentele pentru perioada 14 septembrie – 21 decembrie 2023, potrivit unui comunicat de presă semnat de managerul Gabriel Niță.

Pitești. Biletele și abonamentele la Filarmonică, la vânzare din 11 septembrie

Citește și: Teatrul din Pitești deschide stagiunea cu „Proștii sub clar de lună”. Când are loc premiera

Consiliului Local Pitești a aprobat în acest sens următoarele prețuri la bilete: concert loc categoria A – 40 lei; concert loc categoria B – 30 lei; concert extraordinar loc categoria A – 50 lei; concert extraordinar loc categoria B – 40 lei; tarif unic bilet concert educativ – 5 lei;

Pentru pensionari, şomeri, precum şi adulţii cu handicap mediu şi uşor tariful biletului se reduce cu 50%.

Elevii și studenții beneficiază de tarife reduse cu 75% pentru accesul la concerte, cu excepţia celor educative când este tarif fix.

Preţul unui abonament este 350 de lei la categoria A, respectiv 300 de lei la categoria B. „Abonamentul anual”, introdus la începutul anului 2023, este valabil în continuare.

Abonamentele sunt valabile atât la concertele simfonice (susținute de orchestra Filarmonicii Pitești), cât și la concertele camerale.

Accesul la alte spectacole se face exclusiv pe bază de bilet.

Accesul la spectacolele este gratuit pentru: Cetăţenii de onoare ai Municipiului Piteşti; elevii etnici români din afara graniţelor ţării, bursieri ai statului român; posesorii legitimaţiilor eliberate de Guvernul României în baza H.G. nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură la nivel naţional al pensionarilor care au activat minim 10 ani în domeniul cultural-artistic; persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi persoanele care îi însoţesc; cetățenii ucraineni refugiați pe teritoriul României.

Primul concert din noua stagiune va avea loc joi, 14 septembrie, și va fi inclus ediției de anul acesta a Festivalului Internațional George Enescu. Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești vor urca pe scenă dirijorul Constantin Grigore și pianista Adela Liculescu – se mai arată în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *