Web Analytics

Pitești. Bătaie între un tânăr de 17 ani și un bărbat, în autobuz Publitrans

de | 28.02.2022 17:22 | Actualitate

Un conflict între un tânăr de 17 ani și un bărbat în vâstă de 55 de ani a avut loc, luni după amiază, într-un autobuz Publitrans, din Pitești. Potrivit polițiștilor, totul a pornit în urma unui conflict spontan.

IPJ Argeș transmite:

”În ziua de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, în jurul orei 14.00, cu privire la faptul că, într-un mijloc de transport public în comun ar fi avut loc o stare conflictuală între două persoane de sex bărbătesc.

Citește și:O familie din Kiev și-a găsit adăpost la pensiunea unor argeșeni

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 4 Poliţie Pitești, dar și un echipaj medical.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, între un minor de 17 ani și un bărbat de 55 de ani, pasageri în mijlocul de transport, a avut loc o altercație, lovindu-se reciproc.

Ambelor persoane le-au fost acordate îngrijiri medicale, bărbatul de 55 de ani fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform art. 193 din Codul Penal, iar polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *