Web Analytics
scris vineri, 31.03.2023

Pitești. A vândut 63 de mașini second-hand, dar n-a declarat veniturile! Dosar de evaziune la Parchet!

Polițiștii de la Investigarea Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Pitești. A vândut 63 de mașini second-hand, dar n-a declarat veniturile! Dosar de evaziune la Parchet!

Citește și: În martie, 71 de persoane au cerșit în Pitești

Dosarul vizează faptele unui piteștean în vârstă de 39 de ani, care – potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș – ar fi comercializat, în perioada 2012-2017, 63 de autoturisme second-hand, de pe urma cărora a obținut venituri ce nu au fost declarate organelor fiscale competente, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor datorate bugetului de stat.

Prejudiciul a fost calculat la suma totală de 63.933 lei (38.706 lei – TVA și 25.277 lei – impozit pe venit), iar pentru recuperarea acestuia a fost pusă în aplicare măsura sechestrului asigurator.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată – se arată în comunicatul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...