Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Piteşti. A furat o dubă, dar a fost prins rapid. Nu avea permis!

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, vineri, 24 mai, prin apelul de urgență 112 despre faptul că o persoană necunoscută a furat o autoutilitară, dar autorul faptei a fost depistat în trafic, la scurt timp, de către utilizatorul autoutilitarei, cu sprijinul altui conducător auto.

Piteşti. A furat o dubă, dar a fost prins rapid. Nu avea permis!

Citeşte şi: Casă în flăcări, în Argeş. Un bărbat, dus la spital cu SMURD-ul

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, la fața locului au intervenit polițiștii Secției 4 Pitești. Persoana care și-a însușit pe nedrept autovehiculul a fost depistată, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat ân vârstă de 37 de ani.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că împricinatul nu figurează ca deținător de permis de conducere.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și furt în scop de folosință, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea lui sub control judiciar timp de 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită