Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Casă în flăcări, în Argeş. Un bărbat, dus la spital cu SMURD-ul

Alarma a fost dată la pompieri, duminică, 26 mai, în jurul orei 12, când a fost sesizat un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna argeşeană Ciofrângeni, satul Piatra.

Casă în flăcări, în Argeş. Un bărbat, dus la spital cu SMURD-ul

Citeşte şi: Piteşti. Tehnicile de prim ajutor au venit cu Skoda

Au intervenit cât au putut de rapid pompierii, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Din primele informații ale ISU Argeş, transmise la ora 12.46, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului unei case și la un utilaj agricol din curte.

Paramedicii SMURD au monitorizat și au transportat la spital un bărbat, în vârstă de aproximativ 66 de ani, care a suferit arsuri la mâini și la față.

În continuare, pompierii acționează pentru lichidarea incendiului – au transmis cei de la ISU Argeş, la ora 13.43. Rămâne de văzut care a fost cauza izbucnirii acestui incendiu.

Update. Lupta cu flăcările, trei ore şi jumătate

ISU Argeş a adus, la ora 15.44, informaţii suplimentare. Practic, pompierii au acționat aproximativ trei ore și jumătate pentru lichidarea incendiului.

Flăcările au mistuit acoperișul locuinței și două anexe, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, și un tractor. Pompierii au reușit să salveze cea de-a treia anexă, aflată în aceeași gospodărie. Totodată, s-au degradat două încăperi și tavanul locuinței, pe o suprafață de circa 70 mp.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită