Web Analytics

Pitești. 35 de persoane erau internate vineri la Psihiatrie!

de | 18.03.2023 10:37 | Actualitate, Home

Orice ar spune meteorologii, primăvara își reintră în drepturi. Prin urmare numărul îmbolnăvirilor Covid nu mai constituie un motiv de îngrijorare, dată fiind incidența redusă a bolii. La Spitalul Județean de Urgență din Pitești, vineri, 17 martie, se mai aflau doar patru pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Citeşte şi: În scandalul cu remorca de tir de la „Muntenia”, primarul Gentea caută soluţii

Cristina Mihaela Cazacu, purtător de cuvânt al unității medicale, ne-a precizat că toți aceștia sunt tratați la etajul al VIII-lea al spitalului, acolo unde este creat un sector special. Iar la ATI, tot vineri, se afla un suspect de Covid, care, din câte se pare, mai are și alte afecțiuni.

Mai grav este, însă, mereu, în alt sector medical. În aceeași zi de vineri, 17 martie, la ora prânzului, la Psihiatria S.J. Argeș se aflau internate 35 de persoane.
(sursa foto: ziare.com)

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Sigur mai au un loc și pentru tine. Ce sens are comparația Covid boli psihice? Schizofrenia nu trece în două săptămâni.

    Răspuns
    • Lăsând la o parte jignirile, fără de care, unii, nu puteți comenta, încerc să îți argumentez: am prezentat în câteva cifre doua situații medicale de la Spitalul Județean, una ce vizează o boala căreia i-a slăbit vizibil incidența, iar alta care face referire la un adevarat fenomen. Sper că poți ințelege si sper ca, pe viitor, o să ai mai multa considerație pentru munca jurnalistică.

      Răspuns
      • Dar la cardiologie câți sunt?
        De ce e grav că sunt 35 la psihiatrie? E transmisibilă boala? E epidemie?
        Dar la ORL?
        Republicarea de comunicate de presă nu e jurnalism.

        Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *