Web Analytics
scris vineri, 01.12.2023

Video. Piteșteni dezamăgiți la parada de 1 Decembrie. Defilarea a avut loc înainte de ora anunțată

Anunțul făcut de autorități privind ora de începere a paradei militare organizată de Ziua României, pe Bdv. Nicolae Dobrin din Pitești, a provocat confuzie în rândul piteștenilor.

Video. Piteșteni dezamăgiți la parada de 1 Decembrie. Defilarea a avut loc înainte de ora anunțată

Asta pentru că defilarea s-a terminat înainte de a …începe. Anunțată anterior pentru ora 10,00, parada militară a început mult mai devreme și s-a terminat pe la 9,30. Copii purtând steagul României în mâini și fulare tricolore, părinți și bunici pe jos și în zeci de mașini s-au îndreptat spre zona Cimitirului Eroilor din Pitești unde avusese loc ceremonia militară și religioasă cu ocazia Zilei Naționale a României. Însă, acolo, jandarmii tocmai strângeau gardurile despărțitoare, în timp ce câțiva militari se întorceau spre unitate.

Citește și Rechizitoriu: Primarul Georgescu se angajase și la Dacia ca să ia salarii compensatorii

Cu toții au făcut cale întoarsă, dezamăgiți și protestând împotriva proastei organizări. Vă putem spune că ceremonia oficială a început la ora 9,00, iar după speach-urile de rigoare, politicienii au depus coroane de flori la Cimitirul Eroilor. După care, oficialitățile au urmărit desfășurarea trupelor. Mai puțin simplii cetățeni care voiau să dea copiilor o lecție de patrotism și nu de…propagandă.

Sursa video: ISU Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *