Piteșteni amendați pentru mersul cu bicicleta în centrul orașului

de | 26.08.2021 11:15 | Actualitate, Home

În zilele de 24 și 25 august, polițiștii locali piteșteni au acționat în zona centrală, pentru depistarea celor care încalcă normele privind accesul tuturor vehiculelor, cu sau fară mijloace de autopropulsare, fiind aplicate 7 contravenții.

Reamintim că este interzisă deplasarea în zona centrală (de la Teatrul “Alexandru Davila” până la Prefectură) cu orice tip de vehicul (biciclete, trotinete, auto, etc), cu excepția cărucioarelor destinate persoanelor cu dizabilități. Sancțiunea contravențională este de la 500 la 1000 de lei.

Pe această cale, facem apel către cetățenii municipiului Pitești să respecte legislația în vigoare, ținând cont și de sancțiunile destul de mari ce se prevăd în astfel de cazuri, transmite Poliția Locală Pitești.

CITESTE SI Siguranța bicicliștilor– grija polițiștilor argeșeni

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Publitrans oferă curse gratuite la Zilele Piteștiului
Publitrans oferă curse gratuite la Zilele Piteștiului

În acest weekend, 20 – 22 mai 2022, se vor desfășura manifestările prilejuite de aniversarea a 634 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului, sub egida „Pitești Fest – Zilele Municipiului Pitești”. Cu această ocazie, Publitrans, prin administrația locală,...

Amenzi aplicate de polițiștii de la Protecția Animalelor la Domnești
Amenzi aplicate de polițiștii de la Protecția Animalelor la Domnești

În ziua de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Argeș au desfășurat o acțiune la Târgul săptămânal Domnești, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, precum și în zona adiacenta față de DN 73, pe raza comunei...


Loading RSS Feed