Web Analytics

Piteşteanul William Văsîi a câştigat două cupe la Turneul Internaţional „Little Mo” din Florida

de | 23.12.2021 13:26 | Actualitate, Dezvăluiri, Sport

William Văsîi, puștiul minune din Argeș, în vârstă de 8 ani, care câștigă turnee de tenis în fața unor adversari cu doi sau trei ani mai mari decât el, a repurtat de curând, reprezentând România, primul succes internațional, în SUA. William a obținut, la categoria lui de vârstă, o cupă pentru locul 2 la dublu mixt și una pentru locul 1 la simplu.

Peste 600 de copii din întreaga lume au participat, la începutul lunii decembrie a.c., la a 15-a ediție internațională a turneului de mare anvergură „Little Mo” în Florida, lângă Miami. Turneul a avut loc în 4 mari centre de tenis din Palm Beach Gardens. Din România au fost prezenți doar 2 copii, William Văsîi și Jasmine Stroe, antrenați la „Enache International Tennis Academy”, de Cornel Enache, antrenorul cu care a făcut tenis, de la 4 la 19 ani, Jaqueline Cristian, în prezent nr. 71 în clasamentul mondial WTA.

Citește și William Cuceritorul… Un puşti minune din Piteşti bate la turnee de tenis adversari mai mari ca vârstă decât el

Așadar, numele României s-a auzit la deschiderea oficială a turneului, când jucătorii au defilat cu steagul țării lor, iar William l-a ținut în mână pe cel al țării noastre. ”Înainte de începerea turneului, William a avut ocazia să se antreneze cu Andrei Dăescu, jucator de tenis român, director în cel mai mare Club de tenis din Florida, „Ballenisles Country Club”, o locație din Palm Beach Gardens, cu 21 de terenuri de tenis, unde s-a antrenat mult timp Serena Williams. William a jucat în Florida zeci de meciuri, atât înaintea începerii turneului, dar și după. A ajuns în semifinală la dublu, la dublu mixt a jucat finala și a obținut locul 2, iar la simplu a obținut un loc 1 binemeritat, în consolări. Și-a făcut mulți prieteni, a socializat foarte mult”, ne-a povestit Mariana, mama lui William.

Citește și Omul de afaceri Gheorghe Văsâi a fost socru mic. Poze superbe cu Smaranda mireasă

Citește și Piteşteanul William Văsîi, din nou campion la tenis

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole