Web Analytics

Piteşteanul William Văsîi, din nou campion la tenis

de | 7.10.2021 13:21 | Actualitate, Sport

William Văsîi, puștiul minune din Pitești care bate adversari mai mari decât el la turnee de tenis, a reușit încă două performanțe în luna septembrie. Pe 21 septembrie, William, care are doar 8 ani, a obținut din nou locul 1, de această dată la Trofeul Brăila U10. Ulterior, pe 27 septembrie, Will a câştigat încă un turneu și a devenit campion la Cupa Interconti U10. Reamintim că William, la vârsta de 8 ani, joacă tenis la categoria celor de 10 ani. „Un loc 1 binemeritat, după un meci palpitant, care a durat două ore și 30 de minute! Felicitari, campionul nostru! Suntem foarte mândri de tine!”, a scris, pe facebook, mama băiatului.

Despre William Nikolas Văsîi am mai scris anul acesta, în urma rezultatelor pe care băiatul le-a avut la tenis. William ocupă locul 30 în clasamentul FRT la categoria 10 ani, dar el are doar 8 ani. Inițial, Will a început să se antreneze la Pitești cu Radu Barbu. Din 2020, se antrenează la Clubul Enache International Tennis Academy, din București, cu Cornel Enache, antrenorul cu care s-a antrenat și Jaqueline Cristian (jucătoare română de tenis, în vârstă de 23 ani, nr. 142 WTA. – n.red.).

Citește și William Cuceritorul… Un puşti minune din Piteşti bate la turnee de tenis adversari mai mari ca vârstă decât el

Citește și Taiwanez-ul Chun Hsin Tseng este câștigătorul turneului de tenis Comesad BCR Open

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii