Web Analytics
scris sâmbătă, 07.10.2023

Piteșteanul Mario Tudose, convocat la turneul de calificare din Cehia

În perioada 8-18 octombrie, reprezentativa U19 a României, pregătită de Adrian Dulcea, va efectua un cantonament în Ostrava, Cehia, în cadrul căruia va disputa partidele din turul de calificare la EURO U19 2024. Printre cei 21 de jucători chemați de selecționer la această acțiune se regăsește și un fotbalist de la FC Argeș. Este vorba de fundașul Mario Tudose, jucătorul piteștean fiind o prezență constantă la loturile naționale de juniori.

Piteșteanul Mario Tudose, convocat la turneul de calificare din Cehia

Citește și: Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la FC Argeș


Primele două meciuri se vor disputa pe Stadion Bazaly, Ostrava, în timp ce ultima partidă este programată pe Stadion Stovky, Frydek-Mistek. Se vor califica pentru Turul de Elită, următoarea etapă înaintea turneului final, echipele clasate pe primele două locuri din cele 13 grupe, alături de cea mai bine clasată echipă de pe locul 3. Turneul final EURO 2024 se va disputa în Irlanda de Nord. Naționala României a mai participat la două ediții EURO U19, în 2011 și în 2022. În 2025, turneul final U19 va fi găzduit de România.

Citește și: O nouă zi de”Rod cu spor” la Muzeul Golești. Program de folk cu Florin Chilian și Ducu Bertzi spre seară


Programul meciurilor este următorul: Miercuri, 11 octombrie:Finlanda – România, ora 16:00 – LIVE FRF.tv; Sâmbătă, 14 octombrie:România – San Marino, ora 16:00 – LIVE FRF.tv; Marți, 17 octombrie:România – Cehia, ora 16:00 – LIVE FRF.tv.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *