Web Analytics
scris sâmbătă, 07.10.2023

Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la FC Argeș

Chiar dacă înaintea meciului cu Unirea Dej, câștigat cu scorul de 2-0 de FC Argeș, Eugen Beza fusese anunțat antrenor principal al piteștenilor, acesta a anunțat vineri seară, în cadrul emisiunii Fluier Final, că a demisionat din funcție.

Eugen Beza și-a anunțat plecarea de la FC Argeș

Citește și: România a învins Ţările de Jos la Piteşti Arena! Fotbal în sală, cu VIP-uri de la FRF în tribune


“Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat ieri la meciul cu Steaua, echipa nu pierduse de câteva etape, am jucat bine cu Șelimbăr, am câștigat clar la Alexandria și cu Dej, dar eu simt că poate e nevoie de altcineva. Am venit aici cu inima împăcată, m-am atașat de FC Argeș, n-am ce să-i reproșez domnului primar de la Pitești, a fost alături de mine. Pur și simplu mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”, a declarat Eugen Beza.

Citește și: O nouă zi de”Rod cu spor” la Muzeul Golești. Program de folk cu Florin Chilian și Ducu Bertzi spre seară

Eugen Beza a venit la FC Argeș la începutul sezonului împreună cu Alexandru Pelici, ocupând funcțiile de antrenor secund și analist. După plecarea lui Pelici, el a fost numit interimar, apoi principal, dar după doar 4 meciuri a hotărât să plece de la piteșteni. Cu Beza pe bancă piteștenii au avut un bilanț de 2 victorii, 1 egal și o înfrângere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *