Web Analytics
scris sâmbătă, 07.10.2023

O nouă zi de”Rod cu spor” la Muzeul Golești. Program de folk cu Florin Chilian și Ducu Bertzi spre seară


O nouă zi de”Rod cu spor” la Muzeul Golești. Program de folk cu Florin Chilian și Ducu Bertzi spre seară

Peste 80 de producători din 6 județe: Argeș, Sibiu, Vâlcea, Teleorman, Olt și Buzău sunt prezenți anul acesta la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a, la Muzeul Golești. Producătorii au venit cu fructe, legume, conserve și cele mai bune produse din carne și lactate. De asemenea, meșterii populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă prezintă produse tradiționale românești.

Dacă vineri, 6 octombrie atmosfera a fost întreținută de Orchestra „Doina Argeșului” a Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș și elevii Școlii Populare de Arte și cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican , sâmbătă nume mari ale muzicii folk vor asigura atmosfera.

Citește și Cele mai performante firme din sectorul 4, premiate de Camera bucureșteană

De la ora 16,00 va avea loc un program artistic susținut de „Chitariștii de la Argeș”, la ora 17,00, va urca pe scenă Florin Chilian urmat de la ora 18,00 de cantautorul Ducu Bertzi.

Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a, la Muzeul Golești, în perioada 06 – 08 octombrie 2023, intrarea fiind gratuită.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *