Web Analytics

Piteșteanul Bogdan Berechet este noul șef al Poliției Capitalei

de | 5.08.2021 09:38 | Actualitate

Comisarul-şef Bogdan Berechet la șefia Poliției Capitalei după ce a câștigat postul prin concurs, au precizat surse din Poliție pentru G4Media.ro. El era actualul șef al structurii, prin împuternicire.

Comisarul Bogdan Berechet are doar 39 de ani si lucreaza in Politie din 2002,  fiind cel mai tanar comandant de inspectorat. Anterior a fost comandant al IPJ Valcea, adjunct la IPJ Valcea, sef la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Arges, director adjunct la Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane din cadrul M.A.I., ofiter specialist la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, I.G.P.R. – Brigada C.C.O. Pitesti si ofiter principal la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Arges.

CITESTE SI  Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două dosare de furt calificat

Bogdan Berechet are la activ numeroase cursuri de specializare in tara si strainatate si este doctorand la Scoala Doctorala de Ordine si Siguranta Nationala – Academia de Politie A.I. Cuza Bucuresti in domeniul “Ordine si Siguranta Nationala”. In 2008, Bogdan Berechet a primit titlul de Politistul Anului impreuna cu colegii de la BCCO Pitesti, la categoria Combaterea Criminalitatii Organizate, pentru profesionalismul cu care a instrumentat operatiunea „Casa Iadului“.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii