Web Analytics

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două dosare de furt calificat

de | 3.08.2021 17:10 | Actualitate

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 6 spre 7 iulie a.c., un bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, ar fi sustras două biciclete de pe scara unui bloc, împrejurare în care a fost depistat în flagrant de o patrulă de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat în întregime. Reamintim că în ziua de 7 iulie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Citește și Sălătrucu: Se afla în carantină și a fost depistat la volan fără permis de conducere

 

De asemenea, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au mai finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări, polițiștii au stabilit că în ziua de 28 iulie a.c., în jurul orei 14:00, o femeie de 25 de ani, din Băiculești, ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 500 de lei din incinta unui magazin de materiale de construcții din Pitești, fiind depistată de personalul de pază al magazinului.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii