Web Analytics
scris luni, 29.04.2024

Piteșteancă trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină de la amanet

O femeie din Pitești a fost trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină pe care o amanetase, ca să se plimbe prin oraș.

Piteșteancă trimisă în judecată, după ce și-a furat propria mașină de la amanet

Citește și: Un șofer de ambulanță a suferit un atac cerebral la volan, în timp ce se afla în misiune

Femeia și-a lăsat mașina la o casă de amanet și a primit pentru început suma de 2.000 de lei. Pe parcursul următoarelor zile, aceasta a mai primit diverse sume, în cele din urmă ajungându-se la 7.000 de lei, sumă la care fusese evaluat autoturismul. După câteva zile, femeia care avea nevoie în continuarea de bani, dar pentru că nu mai putea primi alții de la casa de amanet, a decis să-și recupereze singură autoturismul. A mers și l-a luat chiar din fața casei de amanet. În momentul în care proprietarul casei de amanet a observat că mașina nu mai este acolo, a încercat să ia legătura cu femeia, însă nu a reușit, așa că a sunat la 112. Polițiștii au reușit să identifice autoturismul chiar din aceeași zi și, ulterior, și pe femeie.

Citește și: Tinere rănite de un șofer drogat și băut

Mașina a fost găsită în fața unei săli de jocuri din Pitești, iar în momentul în care a fost dusă la audieri, femeia le-a spus oamenilor legii că oricum intenționase să achite suma pe care o datora casei de amanet în ziua respectivă și tocmai de aceea a decis să-și ia mașina mai devreme. Acum, ea este judecată pentru furt calificat, iar cercetările sunt continuate de către Judecătoria Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *