Web Analytics
scris luni, 29.04.2024

Un șofer de ambulanță a suferit un atac cerebral la volan, în timp ce se afla în misiune

Un ambulanțier în vârstă de 57 de ani, de la substația de ambulanță Rădăuți a SAJ Suceava, a făcut, sâmbătă, un accident vascular cerebral (AVC) în timp ce se afla la volan, în misiune de salvare, anunță Monitorul de Suceava.

Citește și: Tinere rănite de un șofer drogat și băut

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Suceava, dr. Adriana Morari, ambulanțierul a suferit un AVC cu deficit neurologic, dar fără pierderea stării de conștiență. „S-a intervenit rapid, ajungând la Suceava, unde este centru regional de stroke”, a declarat dr. Morari.

Purtătorul de cuvânt al sindicatului de la Ambulanță, Robert Rotariu, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu apariția unor astfel de cazuri în rândul angajaților de la Ambulanță, pe care le corelează cu nivelul ridicat de stres și cu munca foarte dificilă. Acesta a subliniat că acesta este al treilea caz de AVC în rândul angajaților de la Ambulanța Suceava, primul fiind acum un an și jumătate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...