Web Analytics

Piteşteanca Sabina Aldea Gault, în ediţia americană a revistei Forbes!

de | 2.04.2014 20:31 | Actualitate

# Plecată de când avea 20 de ani în SUA, Sabina conduce din 2009 una dintre cele mai bune agenții de relații publice din America – Konnect PR, cu sediul în Los Angeles # Konnect PR a fost prezentată săptămâna trecută în termeni foarte laudativi pe două pagini în prestigioasa revistă de business de peste Ocean.
În toamna anului trecut, vă prezentam – în cadrul unui amplu interviu – povestea de succes a piteștencei Sabina Aldea Gault, plecată încă de când avea 20 de ani în SUA. Absolventă a prestigioasei Universități Berkeley, Sabina a făcut carieră în America și conduce din 2009 una dintre cele mai bune agenții de relații publice din SUA – Konnect PR, cu sediul la Los Angeles și cu o cifră de afaceri de 3 milioane de dolari. Sabina este considerată de presa de specialitate din America una dintre stelele în ascensiune în PR, iar CNN și The Wall Street Journal au scris în termeni foarte laudativi despre ea. Sabina a fost implicată inclusiv în organizarea de numeroase evenimente cu mari vedete de la Hollywood și împreună cu echipa de la Konnect PR a câștigat mai multe premii în ultimii ani, inclusiv Premiul pentru cea mai bună lansare de produs din cadrul PR Daily Awards din 2012 de la Washington.  Konnect PR a fost numită  unul dintre Top 10 locuri de muncă în Los Angeles (pe locul 9) și în Top 90 ca și firmă de PR în America.
Săptămâna trecută, prestigioasa revistă americană Forbes a publicat un amplu articol pe două pagini despre rezultatele de excepție ale Konnect PR și despre CEO-ul Sabina Aldea Gault și COO-ul (directorul operațional) Monica Guzman.

Echipa de 30 de persoane de la Konnect PR are doar un membru în vârstă de peste 35 de ani. Iar tinerețea, dinamismul, profesionalismul de cinci stele și creativitatea echipei au făcut din Konnect PR o agenție specială și de succes, după cum scriu și cei de la Forbes. Special este și sloganul agenției: „Inspirând descoperirea extraordinarului în fiecare zi”. Spre deosebire de alte agenții cu resurse mai mari, la Konnect PR nu se limitează libertatea de creație. Iar aici un merit esențial l-a avut Sabina Aldea Gault.
Mediul de lucru de la Konnect PR este și el unul cât se poate de stenic și de motivant. „Vedem cu adevărat ceea ce facem ca pe un stil de viață”, spune Monica Guzman. Performanțele constante și numeroase ale echipei Konnect PR sunt răsplătite și printr-un program special de recompense bazat pe rezultate. Anul trecut de exemplu, aproape întreaga echipa a fost într-o excursie de patru zile în Mexic.
După cum spun cei de la Forbes, echipa Sabinei Aldea Gault  „oferă o perspectivă unică în noile modalități în care generația tânără consumă și comunică”.
„În fiecare zi mă trezesc și mă duc la muncă cu niște oameni extraordinari care trăiesc și respiră PR – care sunt cei mai buni la ceea ce fac și care își dedică timpul și ani de viață pentru compania noastră. Și nu îmi vine să cred că sunt atât de norocoasă. Sunt atât de mândră de echipa asta minunată – de oamenii care vin in fiecare zi cu dedicație și plăcere la serviciu. Articolul acesta este pentru echipa mea – nu pentru mine sau Monica – și la urma urmei fericirea lor este tot ce contează”, ne-a declarat Sabina Aldea Gault. 
Puteți citi în întregime articolul în limba engleză la adresa web:https://www.forbes.com/sites/maurapennington/2014/03/27/buckle-up-millennial-force-is-driving-change-in-business/2/
Denis Grigorescu 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii