Web Analytics
scris vineri, 15.03.2024

Piteșteanca Rodica Velișcu, premiată la 100 de ani. A fost statistician medical la Spitalul Județean Argeș

Edilul Cristian Gentea, a oferit vineri, 15 martie, în numele municipalității, diploma de „Piteștean centenar” și un premiu simbolic doamnei Velișcu Rodica, fost statistician medical la Spitalul Județean Argeș și neobosită gospodină, mamă, bunică și străbunică, în semn de respect și apreciere pentru împlinirea unui secol de viață.

Piteșteanca Rodica Velișcu, premiată la 100 de ani. A fost statistician medical la Spitalul Județean Argeș

„Născută la Pitești, în prima zi a anului 1924, a absolvit Liceul Economic „Teiuleanu”, în anul 1947, iar pasiunea pentru matematică a dus-o mai departe, la Școala de Statistică. Cu responsabilitate și seriozitate, Rodica Velișcu a lucrat ca statistician medical la Spitalul Județean Argeș, contribuind la dezvoltarea sistemului medical din Pitești.

Pe lângă munca sa dedicată, doamna Velișcu este un model pentru familie și pentru cei ce o cunosc. Este mândria unui fiu, a unui nepot și a două strănepoate, care o admiră și o iubesc pentru înțelepciunea și dragostea pe care le-a împărtășit mereu.

Cu o pasiune pentru călătorii și pentru arta dulciurilor, Rodica Velișcu își petrece timpul bucurându-se de frumusețea lumii și gătind prăjituri delicioase pentru cei dragi.

În această zi specială o felicităm pentru experiența de viață și pentru contribuția dumneaei în comunitatea noastră, prin muncă și corectitudine, pe parcursul întregii cariere profesionale, dar și în viața de familie. La mulți ani, doamna Velișcu Rodica!”, a transmis municipalitatea.

Citește și Istoricul Pădurii Trivale (1). Piteştiul a primit 165 ha pentru pădure de agrement încă din 1943

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *