Web Analytics
scris marți, 06.12.2022

Piloții de la RB Racing, premiați la Gala Campionilor FRAS 2022

Sâmbătă, 3 Decembrie, la Opera Națională București s-a desfășurat Gala Campionilor FRAS 2022. La această festivitate, piloții de la RB Racing s-au regăsit printre sportivii remarcați, care au fot premiați de Federație, cu cupe.

Piloții de la RB Racing, premiați la Gala Campionilor FRAS 2022

Citește și: Medicul-șef UPU Argeș, despre moartea judecătorului Apostol: „Pacientul era decompensat din toate punctele de vedere”

Odată cu etapa de la Sibiu, unde sportivii de la RB Racing au avut din nou rezultate remarcabile, a căzut cortina peste Campionatul Național de RallyCross. La final de sezon, bilanțul anului competițional arată extrem de bine pentru componenții clubului muscelean RB Racing. Federația Română de Automobilism Sportiv a organizat sâmbătă, 3 decembrie, la Opera Națională din București, Gala Campionilor FRAS 2022, moment festiv unde performerii din motorsport au fost premiați. Evenimentul s-a desfășurat în două părți distincte, în prima fiind acordate titlurile de Maestru al Sportului și premiați seniorii motorsportului românesc și doar podiumurile clasamentelor generale ale fiecărei discipline în parte, urmând ca în cea de-a doua parte a festivității să aibă loc premierea celorlalte podiumuri ale tuturor disciplinelor. Clubul RB Racing s-a evidențiat prin rezultatele obținute de tinerii săi piloți care s-au încununat la Gala Campionilor, după cum urmează: 

Teodora Merlă – Campioană  Națională la Rallycross Cupa Femina și Vicecampioană la clasa Juniori 2

Citește și: Un argeșean a fost reținut într-o afacere ilegală cu alcool etilic!

Mircea Șerbănescu,Vicecampion Național la Juniori 1

David Nedelcu, Locul 3 la Rallycross, Clasa H1

Rareș Șain, Locul 3 la Juniori 2 Rallycross

Andrei Marinoiu, Locul 3 la Rallycross, Clasa H2

Iris Muscalu, Locul 4 Juniori 1 Rallycross.

Clubul RB Racing mulțumește cu această ocazie sportivilor, părinților – fără de care nu se putea ajunge aici – , echipei de asistență tehnică – Gigi și Mădălin Ticuță, sponsorilor care au sprijinit activitatea și tuturor celor care au fost alături. Performanțele din acest an constituie bazele unor reușite viitoare, de care sportul cu motor din Muscel să se poată mândri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *