Web Analytics

Medicul-șef UPU Argeș, despre moartea judecătorului Apostol: „Pacientul era decompensat din toate punctele de vedere”

de | 2.12.2022 12:32 | Actualitate, Home

După cum v-am relatat joi, 1 decembrie, judecătorul piteștean Gabriel Apostol a murit aseară în ambulanță, pe drumul spre Spitalul Floreasca, acolo unde fusese transferat de urgență după ce își injectase benzină în vene, cu gândul de a-și curma viața.

Citește și: Judecătorul piteştean a murit în ambulanţă, la km 44, pe autostradă!

Joi, la prânz, pacientul a fost internat în stare critică, dar conștient, la Spitalul Județean Argeș, fiind intubat și ventilat mecanic. Ce șanse mai avea de supraviețuire? A fost întrebarea pe care am adresat-o la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a unității medicale argeșene.

Citește și: Avocatul Sorescu despre moartea judecătorului Gabriel Apostol: “O sinucidere nu este niciodată înfrângerea unui singur om, ci o înfrângere a aproapelui”…

Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București” – ne-a declarat cu puțin timp în urmă Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Singura sansa ar fi fost…si de ce n-a fost?? Unde sunt elicopterele SMUR cand e vorba de situatii critice, in care fiecare secunda conteaza?? N-am cuvinte…😔

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *